Despre noi

Cu o experiență de 10 ani pe piața din domeniul încălzirii termice și evacuării apei, vă oferim produse de înaltă calitate, precum echipamente și componente esențiale pentru instalații termice.

Compania Instal Generation oferă garanția serviciilor și a produselor de calitate superioară, având o vastă experiență în relația cu furnizori importanți, de încredere. Sprijinul acestora facilitează îndeplinirea celui mai important obiectiv: livrarea unor servicii competitive consumatorilor din România.

De ce Instal Generation?

În domeniul încălzirii termice, seriozitatea, încrederea, performanța și eficiența serviciilor reprezintă câteva dintre cele mai importante calități, pe care insistăm cu fiecare ocazie. Clienții noștri beneficiază de acestea pe parcursul fiecărui parteneriat cu Instal Generation, bucurându-se de produse calitative și servicii impecabile. La baza activității noastre stau următoarele valori: sustenabilitatea, flexibilitatea și responsabilitatea.

La Instal Generation, avem o strânsă colaborare cu partenerii și furnizorii, oferind sfaturi personalizate în mod gratuit și urmărind să obținem cele mai bune rezultate pentru clienți. Ne folosim de potențialul maxim al companiei pentru a oferi soluții practice de fiecare dată.

Principalele produse oferite de către compania noastră sunt boilerele și bufferele moderne, fabricate cu pricepere și funcționalitate în minte, cu scopul de a oferi soluții de încălzire a apei, eficiente atât din punct de vedere energetic, cât și economic.

Vă punem la dispoziție puffere, centrale și boilere cu caracteristici puternice, potrivite atât pentru mediul casnic, cât și pentru cel comercial sau industrial.

Aveți nevoie de mai multe informații cu privire la activitatea, produsele și consultanța pe care o putem oferi? Nu ezitați să intrați în contact cu specialiștii noștri care vă vor răspunde la toate întrebările.